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1.Imagen marcada / sin marcar BRUTTI, D.D.; CANOZZI, M.E.A.; SARTORI, E.D.; COLOMBATTO, D.; BARCELLOS, J.O.J. Effects of the use of tannins on the ruminal fermentation of cattle: A meta-analysis and meta-regression. Animal Feed Science and Technology, December 2023, Volume 306, article 115806. https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2023.115806 Article history: Received 22 January 2022; Received in revised form 11 October 2023; Accepted 21 October 2023; Available online 24 October 2023. -- Correspondence: Barcellos, J.O.J.; Departamento de Zootecnia, Universidade Federal do Rio...
Biblioteca(s): INIA Las Brujas.
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2.Imagen marcada / sin marcar LOPES, J.F.; CANOZZI, M.E.A.; GONÇALVES, T.L.; DA ROCHA, M.K.; SARTORI, E.D.; SESSIM, A.G.; DE PAULA PEREIRA, I.; DE AGUIAR, L.K.; PAPARAS, D.; MENEGASSI, S.R.O.; KOETZ, C.; OAIGEN, R.P.; ZAGO, D.; BARCELLOS, J.O.J. Price determinants of beef bulls sold in livestock auctions. Animal production systems and agribusiness. Revista Brasileira de Zootecnia, 2023, Volume 52, e20210227. https://doi.org/10.37496/rbz5220210227 -- OPEN ACCESS. Article history: Received 17 December 2021, Accepted 2 February 2023, Publication in this collection 09 October 2023, Date of issue 2023. -- Document type: Article Gold Open Access. -- Correspondence: Barcellos, J.O.J.; Universidade...
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1.Imagen marcada / sin marcar IMELIO, J.; IBARLUCEA, A.; BORCA, A.; TOYOS, G. 2ª auditoría de bienestar animal en la industria frigorífica del Uruguay. ln: INIA TACUAREMBÓ. INSTITUTO NACIONAL DE CARNES. Calidad de carnes. SEMINARIO DE ACTUALIZACIÓN TÉCNICA, 20-21 de setiembre, Tacuarembó, 2010. Montevideo (Uruguay): INIA, 2010.
Tipo: Trabajos en Congresos/Conferencias
Biblioteca(s): INIA Tacuarembó.
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2.Imagen marcada / sin marcar DEL CAMPO, M.; TOYOS, G.; ALBÍN, F.; BORCA, A.; CORREA, D.; ROBAINA, R.; BRITO, G.; SOARES DE LIMA, J.M. Third uruguayan national beef quality audit: bruises characterization. In: AUPA, Proceedings del VII Congreso Uruguayo de Producción Animal. Sección Una Sola Salud (Single Health Section), 14 y 15 diciembre 2021. Archivos Latinoamericanos de Producción Animal, 29(Supl.1), p.119-121. (Archivos Latinoamericanos de Producción Animal, Vol.29, Supl.1) Corresponding author: M. del Campo, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Tacuarembó, Ruta 5 km 386 (Uruguay), mailto:mdelcampo@inia.org.uy
Tipo: Trabajos en Congresos/Conferencias
Biblioteca(s): INIA Las Brujas.
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3.Imagen marcada / sin marcar DEL CAMPO, M.; BRITO, G.; CORREA, D.; BORCA, A.; TOYOS, G.; ALBIN, F.; SAN JULIÁN, R.; ROBAINA, R. Uruguayan National Beef Quality Audit-2013: A Survey of beef industry related to quality and value of cattle. In: International Congress of Meat Science and Technology, Meat for Global Sustainability, 62., 14-19th August 2016, Bangkok, Thailand.
Tipo: Trabajos en Congresos/Conferencias
Biblioteca(s): INIA Tacuarembó.
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4.Imagen marcada / sin marcar DEL CAMPO, M.; BRITO, G.; CORREA, D.; BORCA, A.; TOYOS, G.; ALBIN, F.; SAN JULIÁN, R.; ROBAINA, R. Uruguayan National Beef Quality Audit-2013: A Survey of beef industry related to quality and value of cattle. [Poster]. In: International Congress of Meat Science and Technology, Meat for Global Sustainability, 62., 14-19th August 2016, Bangkok, Thailand.
Tipo: Poster
Biblioteca(s): INIA Tacuarembó.
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5.Imagen marcada / sin marcar LUZARDO, S.; SAN JULIÁN, R.; CORREA, D.; DEL CAMPO, M.; BRITO, G.; BANCHERO, G.; MONTOSSI, F.; BORCA, A.; TOYOS, G.; ALBIN, F.; ROBAINA, R. Phase II of the uruguayan lamb meat quality audit: harvest floor and chilling room assesments. [Resumen]. ln: International Congress of Meat Science and Technology to be held in Cork, 63., Ireland, 13th-18th August, 2017
Tipo: Abstracts/Resúmenes
Biblioteca(s): INIA Tacuarembó.
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6.Imagen marcada / sin marcar DEL CAMPO, M.; BRITO, G.; BORCA, A.; SOARES DE LIMA, J.M.; PEREIRA, I.; CORREA, D.; VILLALBA, V.; DE SOUZA, G.; LUZARDO, S.; DEL CAMPO, M.; ALVAREZ, S.; BARSANTI, N. 4a Auditoría nacional de la cadena cárnica uruguay. INIA-INAC. Producción animal. Revista INIA Uruguay, Marzo 2024, no.76, p.27-30. (Revista INIA; 76).
Tipo: Artículos en Revistas Agropecuarias
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